VAN KLANT NAAR TRANSPORTEREND NEDERLAND!

TRANSPORT.NL is hèt portal vóór en door Transporterend Nederland. Wij bieden een (selfservice) omgeving, waarbinnen transportbedrijven of aan de transportbranche gerelateerde bedrijven zich uitstekend kunnen profileren.

Onze doelstelling: een platform bieden voor transporteurs èn transportgerelateerde bedrijven.

Bedrijven kunnen op TRANSPORT.NL uitgebreide profielen (laten) aanmaken; offerteaanvragen van (nieuwe) klanten ontvangen; vacatures plaatsen; opleidingen aanbieden; nieuws/evenementen delen en met banners adverteren op de homepage.

TRANSPORT.NL zorgt voor een goede ZICHTBAARHEID & VINDBAARHEID van de zoekprofielen c.q. advertenties en doet aan online/offline marketing om zoveel mogelijk gericht verkeer naar de website te trekken.

Wij zijn ervan overtuigd, dat u met een zoekprofiel (eventueel aangevuld met nieuws/evenementen; vacatures; opleidingen) of afzonderlijke banners op TRANSPORT.NL meer business kunt genereren. Uw bedrijf wordt nog beter GEZIEN & GEVONDEN, waardoor uw verkoopproductiviteit kan toenemen en uw omzetcijfers stijgen. Door het plaatsen van vacatures en aanbieden van opleidingen op TRANSPORT.NL vindt u gerichter en mogelijk sneller, nieuwe werknemers; stagiaires en leerlingen.

TRANSPORT.NL biedt vele mogelijkheden om uw bedrijf vanaf vandaag nóg beter ZICHTBAAR & VINDBAAR te maken voor klanten en collega’s.

Klik hier voor een overzicht van ALLE MOGELIJKHEDEN en meld u aan via de website; via info@transport.nl of bel ✆ +31 (0)26 3798914