Greetz en Packs verlengen de samenwerking

Greetz en Packs verlengen de samenwerking

4 mei 2023 om 13:35

Greetz heeft de al meer dan een decennium durende samenwerking met innight- en overnight Benelux pakketvervoerder Packs verlengd in een meerjarige overeenkomst.

Packs levert zeven dagen per week voor Greetz bloemen, ballonnen, gifts, alcoholpakketten en kaarten af in Nederland en in heel België.
“Het is voor onze klanten heel belangrijk dat de kaarten, cadeau’s en bloemen ook daadwerkelijk 7 dagen per week thuis afgeleverd worden én op de (verjaar)dag zelf”, licht Operationeel Directeur Ronald van Hekezen van Greetz toe. “Als jarige, als nieuwe ouders of als jubilaris wil je een presentje, bloemen of een wens natuurlijk graag thuis ontvangen en daar niet voor naar een afhaalpunt moeten gaan. Packs levert iedere dag, het hele jaar rond, in Nederland én in België aan huis af én Packs is bovendien in staat om onze dagverse bloemen op water te vervoeren en af te leveren. Zo garanderen Greetz en Packs samen een fantastische kwaliteit”.Tijdens de lange samenwerking met Greetz ontwikkelde Packs speciale diensten voor Greetz. Commercieel directeur Rene Nijenbrinks daarover: “Greetz wilde een jarige op maandag ook graag op dié maandag zijn of haar wens of cadeau bezorgen. In 2013 hebben we daarvoor een extra zondagavondsortering ingericht zodat de weekendproductie van Greetz al op maandag kon worden afgeleverd. Kort daarna volgde een zondag levering op de Moederdag en op de Vaderdag. Greetz en Packs waren met die zondag afleveringen de eersten in Nederland”, aldus Nijenbrinks.Naast het sorteren en afleveren van ‘gewone’ e-commerce- en zakelijke zendingen bij consumenten en bedrijven is Packs er ook bij uitstek op ingesteld om kwetsbare goederen en/of zendingen met afwijkende maten te verwerken.

Packs heeft meer dan 60 PacksPartners in de Benelux en een Centraal Overslag Punt (COP) in Leerdam.

De aan- en de afvoer van en naar de meer dan 60 PacksPartners wordt verzorgd door zusterbedrijf Holland Parts Distribution (HPD), eveneens gevestigd in Leerdam.


Greetz en Packs verlengen de samenwerking

Greetz en Packs verlengen de samenwerking