ESA Trucks Nederland organiseert 23 april feestelijke Open Dag vestiging Heerenveen

ESA Trucks Nederland organiseert 23 april feestelijke Open Dag vestiging Heerenveen

13 april 2022 om 15:03

Op zaterdag 23 april houdt ESA, de bedrijfswagenspecialist van het Noorden, een open dag in hun hypermoderne nieuwe vestiging in Heerenveen. Dit is hun eerste vestiging die volledig is ingericht op de truck van de toekomst met als specialisatie elektrische en waterstoftrucks. En dat willen ze natuurlijk met trots laten zien! Chauffeurs, fervente truck liefhebbers, logistieke dienstverleners, ambitieuze vakmensen én (potentiële nieuwe) monteurs krijgen een inkijk in de wereld van de nieuwste trucks en de montage ervan.



 



ESA’s ROAD SHOW



ESA zal met een compleet verzorgde dag, de ESA’S ROAD SHOW, neerzetten met een uitgebreid programma van 9 tot 17 uur. Iedereen is vrij om te komen. Het belooft een truck show te worden, waarbij de bezoekers met een vrachtwagenrijbewijs een ritje kunnen maken in de nieuwe generatie DAF type XF, XG als de XG+. Zij kunnen zich daarvoor op diezelfde dag aanmelden. En klanten kunnen tevens hun truck showen door zich aan te melden via het aanmeldformulier op www.esatrucks.eu/nl/esas-road-show. Er is plek voor maar liefst 200 trucks. Harry Hofstee, directeur After-Sales van ESA: “Zo’n rijdende kennismaking kan ik iedereen aanraden, want DAF heeft een nieuwe norm gezet met deze nieuwe generatie trucks die mede op aanwijzingen van chauffeurs zijn ontwikkeld. Niet voor niets is de serie uitgeroepen tot Internationaal Truck van het Jaar 2022.”



Daarnaast kan men de modern uitgeruste werkplaats bekijken en uitgebreide informatie inwinnen over het werken bij ESA. Nieuwe monteurs zijn altijd welkom bij ESA en daarom besteden zij daar deze dag eveneens aandacht aan.



 



Tot slot zal het de kinderen aan niets ontbreken, want zij mogen een virtueel ritje maken. Hoe precies? Kom dat zien!



Over ESA



ESA is officieel DAF-dealer met vijf vestigingen verspreid over Groningen en Friesland en daarnaast heeft het bedrijf twee vestigingen in Denemarken. Het bedrijf staat voor Ervaring, Service en Aandacht. Dit maakt ESA waar, samen met ruim 95 jaar ervaring, als full service bedrijf door zowel service, onderhoud als reparatie aan alle merken trucks en trailers te verlenen. Het gaat hier om merken als DAF, TATRA, GINAF, Fiat Professional, Fassi én Hyzon. Duurzaamheid en veiligheid staat hoog in het vaandel. Met onder andere de bouw van de waterstofaangedreven Hyzon Truck dragen zij trots bij aan de nieuwste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. De nieuwe vestiging in Heerenveen mag zich gelukkig prijzen als eerste officiële Hyzon Trucks-dealer ter wereld!



 



Vestiging Heerenveen is extra speciaal



”Het is een hypermodern servicepunt in de transporthoofdstad van het Noorden dat zich richt op alle merken trucks en trailers. We hebben alle kennis en expertise in huis, ook op het gebied van onderhoud en service van waterstof en elektrisch aangedreven wagens. Het servicepunt is juli vorig jaar opengegaan, maar door corona moesten we de feestelijkheden helaas even uitstellen. Nu is het zover. Bedrijfsleider Jurjen Ypma en zijn team zijn er wat trots op en wij met hen en daarom zijn op 23 april al onze relaties en rijders van harte welkom!”, aldus Wim van Nispen.



ESA Heerenveen betreft een compleet nieuw state-of-the-art pand van maar liefst 2.500 vierkante meter met vijf volledig ingerichte werkstraten. Niet alleen het huidige, maar ook het toekomstige wagenpark kan op deze locatie van alle gemakken worden voorzien met de nieuwste technologie. Het team is het afgelopen jaar, onder leiding van bedrijfsleider Jurjen Ypma, opgeleid om te werken met de nieuwe ‘TRP Service Plus’-formule. Hiermee kunnen de monteurs een goede diagnose stellen met geavanceerde apparatuur voor alle merken en de benodigde werkplaatsonderdelen. Hierdoor worden de klanten op deskundige wijze geholpen en technische problemen accuraat opgelost. Op die manier loopt ESA Heerenveen voor op de toekomstige ontwikkelingen in de transportsector.



De monteurs kunnen tevens nauwkeurig werken met daglicht doordat het gehele pand omgeven is door glazen ramen en ook de afdelingen onderling zijn zo goed met elkaar verbonden. “We hebben zelfs al spontane sollicitaties gehad van mensen die onder de indruk waren van deze werkplaats. Nieuwe monteurs zijn bij ons meer dan welkom!”, aldus Jurjen Ypma.


ESA Trucks Nederland organiseert 23 april feestelijke Open Dag vestiging Heerenveen

ESA Trucks Nederland organiseert 23 april feestelijke Open Dag vestiging Heerenveen