Webfleet introduceert zijn oplossingen in de VAE

Webfleet introduceert zijn oplossingen in de VAE

13 februari 2024 om 12:08

Webfleet breidt zijn wereldwijde aanwezigheid uit naar het Midden-Oosten met de introductie van zijn diensten in de VAE. Deze lancering onderstreept het streven van het bedrijf om innovatieve technologieën op het gebied van duurzame mobiliteit te bevorderen en activiteiten rondom wagenparken te optimaliseren.



Meer dan 60.000 klanten wereldwijd rekenen op het brede portfolio van Webfleet dat bestaat uit oplossingen voor het volgen van voertuigen en bedrijfsmiddelen, het uitgebreide beheer van wagenparken met live diagnostische gegevensverzameling, realtime routeoptimalisatie, coaching van chauffeurs, videotelematica en meer.



Met de lancering in de VAE ondersteunt Webfleet nu ook in deze regio een duurzamere toekomst door middel van datagestuurde mobiliteitsoplossingen, waarin wagenparkbeheerders en chauffeurs brandstof kunnen besparen en emissies kunnen verlagen. De oplossingen helpen bovendien bij het voldoen aan de veranderende wet- en regelgeving en maken de elektrificatie van wagenparken mogelijk, terwijl ze een bijdrage leveren aan de winstgevendheid en betrouwbaarheid van organisaties.



Jan Maarten de Vries, President Fleet Management Solutions bij Bridgestone Mobility Solutions: "De lancering van Webfleet in de VAE is een strategische zet en een volgende stap in onze wereldwijde expansiestrategie. We zijn optimistisch over de transformerende impact die onze oplossingen zullen hebben op het wagenparkbeheer in de regio. Naast het traditionele telematica-aanbod, zal Webfleet zowel kleine als grote bedrijven voorzien van bruikbare inzichten in gegevens om de operationele prestaties te verbeteren, kosten te verlagen, de verkeersveiligheid te verhogen en een duurzamere bedrijfsvoering mogelijk te maken."



Webfleet viert dit jaar zijn 25-jarig bestaan als de toonaangevende oplossing voor wagenparkbeheer in Europa. Het bedrijf blijft nieuwe kansen en innovaties onderzoeken en wagenparkbeheerders, chauffeurs en andere belanghebbenden meer mogelijkheden geven door middel van datagestuurde mobiliteitsoplossingen.


Webfleet introduceert zijn oplossingen in de VAE

Webfleet introduceert zijn oplossingen in de VAE