IVECO roept jou op om een nieuwe S-WAY demo te ontwerpen.

IVECO roept jou op om een nieuwe S-WAY demo te ontwerpen.

14 september 2021 om 16:11

Heb jij altijd al eens een vrachtwagen willen ontwerpen? Dit is je kans!IVECO daagt jou namelijk uit om haar nieuwe IVECO S-WAY demotruck te ontwerpen. Ga aan de slag met jouw design en maak kans op een realisatie van de door jou ontworpen S-WAY! Het winnende ontwerp wordt bovendien door Goedsign uitgewerkt op een nieuwe IVECO demotruck.Hoe kun jij meedoen?Iedere IVECO-dealer heeft vanaf deze week kleurplaten beschikbaar, waarop jij jouw mooiste ontwerp kunt realiseren. Het is ook mogelijk om hem te downloaden en zelf te printen. Door mee te doen maak je kans op mooie prijzen, zoals de realisatie van jouw ontwerp op een echte S-WAY! Meedoen is mogelijk tot en met 24 oktober 2021.1e prijs:

Realisatie van jouw ontwerp IVECO kiest het mooiste ontwerp en zal haar nieuwe IVECO S-WAY demo laten wrappen in jouw design. Op 11 en 12 december is het weer zover: het Mega Trucks Festival in de Brabanthallen. IVECO zal aanwezig zijn met een stand met daarop enkele klantvoertuigen en haar nieuwe S-WAY demo, die jij kunt ontwerpen. Op het Mega Trucks Festival in Den Bosch krijgt iedereen jouw ontwerp dus te zien!Daarnaast krijg je ook het schaalmodel van de door jou ontworpen S-WAY, en natuurlijk kaarten voor het Mega Trucks Festival.2e prijs:

IVECO S-WAY schaalmodel met jouw ontwerp3e prijs:

IVECO S-WAY schaalmodelOok hebben we voor kinderen tot twaalf jaar enkele additionele prijzen, zoals toegangskaarten voor de Efteling.Kijk voor alle prijzen, informatie en de actievoorwaarden op: https://info.iveco.nl/doemee


IVECO roept jou op om een nieuwe S-WAY demo te ontwerpen.

IVECO roept jou op om een nieuwe S-WAY demo te ontwerpen.