PartsPoint en HPD tekenen meerjarenovereenkomst.

PartsPoint en HPD tekenen meerjarenovereenkomst.

5 februari 2019 om 14:05

PartsPoint Group in Ede en Holland Parts Distribution (HPD) in Leerdam hebben een meerjarige transport overeenkomst gesloten voor de innight- en overnight distributie van PartsPoint automotive ‘after-market’ producten. PartsPoint Group opereert op de Benelux-markt met de sterke en leidende merken AD Nederland, Brezan en Staadegaard TC; ondernemingen die bekend zijn bij elke speler in de automotive after-market in Nederland, België en Luxemburg.Op de foto v.l.n.r.: Ronald Groot, Chief Sales Officer HPD; Ardjan van der Blonk, PartsPoint Supply Chain Director; René Nijenbrinks, CEO HPD. Holland Parts Distribution (HPD) is marktleider voor de nacht- en dagdistributie van after-market automotive goederen en zal voor PartsPoint Group het gehele Benelux vervoer coördineren en uitvoeren.“Met name het brede spectrum aan diensten van HPD, zowel innight als overnight, en de jarenlange ervaring heeft de doorslag gegeven bij onze keuze”, legt PartsPoint Supply Chain Director Ardjan van der Blonk uit. “Wij beleveren meerdere malen per dag onze klanten en filialen via onze Depots, een compleet assortiment automotive artikelen. Het is daarom van belang, dat de distributie naar onze Depots in de nacht betrouwbaar is. Ook de nachtdistributie rechtstreeks naar de klanten en filialen moet tijdig en goed verlopen, zodat de garages op tijd de onderdelen aangeleverd krijgen. Flexibiliteit en affiniteit met de automotive branche wordt daarom gevraagd en HPD is daar volledig op ingesteld”.

HPD CEO René Nijenbrinks onderstreept de veelzijdigheid van Holland Parts Distribution: “Of het nu een klein pakje is met reserveonderdelen waar een monteur op wacht; een uitlaat; een trekhaak of een enorme voorruit voor een truck: het is voor HPD geen probleem."

“Wij hebben er ons specialisme van gemaakt om de gehele after-market automotive branche te bedienen”, voegt Ronald Groot, Chief Sales Officer van HPD er aan toe. “Of het nu innight is met een aflevering vóór 8 uur ’s ochtends; een overnight aflevering in de Benelux naar garagebedrijven of zelfs naar particulieren; óf naar dedicated Depot adressen, zoals voor PartsPoint Group: wij organiseren het van A tot Z.”“De HPD slogan ‘Wake up without worries!’ spreekt mij wel aan”, lacht PartsPoint Supply Chain Director Ardjan van der Blonk. “Het is prettig, dat HPD ons de transportzorg met zorg uit handen neemt!”                  


PartsPoint en HPD tekenen meerjarenovereenkomst.

PartsPoint en HPD tekenen meerjarenovereenkomst.